maanantai 10. helmikuuta 2014

Yes, I am still alvie :D

http://data1.whicdn.com/images/100785969/large.jpg
Tää on mä kesällä!! I promise! :D

Aaargh, multa on iha kokonaa jääny päivitteleminen. :( Sori!!
Multa on päivittelyn lisäks jääny ihan kokonaa se terveempi elämäntapa ja liikunta. Tai kyllä mä oon liikkunu mut en ees muista millon viimeeks tein lihasliikkeit ja syöny oon periaattees aika vähän, mut mun päivät on ollu monta kertaa viikos tälläsii: terveellinen aamupala, jotain aika terveellist päivällä ja sit illalla Geisha-suklaalevy ja pieni sipsipussi ja sit on saattanu viel ollu tyyliin lihapasteija tai jotain.

http://data3.whicdn.com/images/100773649/large.png

Mun paino tippu pari viikkoo sitte neljäs päiväs kilon ku olin syömättä herkkui mut tota joo. :'D Äsken paino oli vaatteet päällä 58,3 että lol. Mut tästä on vaan matka alaspäin ja oon muutenki herkuist huiolimatta oll tosi positiivisilla mielillä enkä oo miettiny kehoo hirveesti. Mut en mä silti haluu tähän jämähtää, en todellakaan! Koska tiiän, et pystyn kyl saavuttaa sen kehon, mist oon unelmoinu jo tosi pitkään. :)

 http://data3.whicdn.com/images/100773487/large.jpg

Mitäs mä kertoisin... Keskiviikost lähtien aion alkaa taas treenaa ja kattoo, mitä syön. Oon jo miettiny sellast ruokavalioo, mis saan syödä leipää mut et pienemmis määrin ku yleensä. Et korvaan sen toisen leipäpalan aina jollain kahel hedelmällä esimerkiks ni sit saan arkeen mahdutettuu paljo enemmän kaikkee terveellistä ja vitamiinipitosta. Herkkui saa kyl syödä paitsi nyt sit keskiviikosta 2.3. asti! Sen ajan oon herkkulakossa, koska haluun kunnon boostin ja sit mun keho ehtii vähän puhdistaa itteään. 

http://data2.whicdn.com/images/100773133/large.jpg

Mut joo, siinä varmaa tän hetken tunnelmia. :D Mietin et voisin tehä jonku kikin tai whatsapp käyttäjätunnuksen et jos joku haluis ryhtyy tsemppibuddyks ni laittakaa kommenttia, koska tsemppikaveri olis tosi jees. :)
Lupaan täst lähtien päivittää säännöllisemmin!! See you soon!

2 kommenttia:

  1. Kirjoitan nykyään blogia täällä: salainen-haave.blogspot.fi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Argh, en enäää muista tuota salaisen haaveen säpo-osoitetta eli kirjoittelen täällä nykyään -> https://barbiesdreamdiet.blogspot.com/

      Poista