keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1/365

http://data1.whicdn.com/images/93858619/large.jpg

Uus vuosi on nyt sit juhlittu ja oon taas tosi helpottunu vuoden vaihtumisest vaik se ei tunnukaa nii ihmeelliselt ku 2012-13 tuntu ku sain yksin tehä omat vuoden vauhtumisrituaalit. Mut mitää en silti vaihtais eikä ollu darraakaa tänää! :) Plus tää vuoden eka päivä on sujunu tosi hyvin vaik söinki vähän eilisii ruokii niinku pari mehujäätä. Mut fiilis on hyvä! Tulin omalle kämpälle jokunen aika sit ja siivosin ja iltapalaks söin täysjyväleipää ja söin appelsiinitäysmehua.

http://smalltownrevelations.files.wordpress.com/2011/08/tumblr_lm141jjzgm1qgh9aoo1_12801.png
Linkki isompaan kuvaan
Huomen käyn kaupas ja ostan kaapit täytee tervettä ruokaa ja etenki hevi-osastoo pitää nyt käyttää ja kunnol. :D Ja ostan kaikkee ton ruokaympyrän mukaan, joitaki juttui tulee pakostaki tolt vaaleenkeltaselt alueelt koska en suostu luopuu niist kokonaa niinku ei tarviikaan mut yritän ostaa mahollisimman paljon nois vihreis laatikois olevii ruokii! Ja sit alotan taas sen, et joka päivä sanon itelleni positiivisii juttui ja yritän keskittyy kaikkeen hyvään mitä oon saanu tehtyy. Sillee et vaik jos en jonain päivän ookaa saanu nii paljon koulujuttui tehtyy ni kehun itteeni siit et ainaki tein jotain enkä käyttäny koko päivää vaa laiskotteluun!

http://data2.whicdn.com/images/79042748/large.png

Mut joo... Ei kauheesti muut täl hetkel. Vituttaa pari kaverii, jotka on nii hukassa ittensä kans et ne valehtelee ja liiottelee kaikesta ja se toine ostaa melkei samoi vaatteit koko ajan ku mitä mul on. Esim. vähä aikaa sit ostin uudet talvikengät (sellaset nilkkurit kiilakorolla ja tekokarvalla) ni sil toisel mun kavereist oli pari päivää myöhemmin ihan samat kengät mut eri värisenä. Sit laitoin ekaa kertaa kavereit nähdessä vähä aikaa sit päälle yhen leopardikuvioisen topin ja valkosen jakun ni sil oli saman viikon viikonloppun päällä sellane leopardikuvioo muistuttava paita ja sit valkonen pitkäpaita. Sillee are you freaking kidding me?! Ihan ku kukaan ei huomais! Raivostuttaa... Kirsikka kakun pääl oli se ku se osti saman hajuveden koska seki halus et sitä kehutaan siit et ompa hyvän tuoksunen. Voi apua!!

Joo. :D Eipä mulla muuta. Päivitän huomen lisää! :)) Hyvää uutta vuotta kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti