maanantai 16. joulukuuta 2013

Jee! :)

 http://data3.whicdn.com/images/90427284/large.jpg

Tätä päivää on kyl vielä jäljellä, mut ihan sama, tuun silti hehkuttaa et
ONNISTUIN! :))
Söin viimeeks eilen kaheksan aikaan eli koht on tasan vuorokaus menny ja olo on kyl aika heikko, koska kävin sit kuitenki vähä jouluostoksilla. :D Ja kävin kaupassaki. Tälläst lähti mukaan:


Sit mul on tietty ruisleipää ja Alku-leipii (ne on niin hyviä!), pähkinöitä, juusto ja kalkkunaa leivän päälle ja sit nuudeleita (siis ihan pelkkii nuudeleit vaan, ei mitään Mama's pusseja), joist kaikist saa väsättyy vaikka mitä. :) Mut mun pitää nyt oikeesti tsemppaa hevi-osastoa mun arkisyömises, koska yleensä en syö niit tyylii ollenkaan. :/ Tosiaan joululahjoja tuli osteltua ja itelleni ostin uudet lenkkeilylegginssit, jotka on nii ihanat vaik en näytäkää nii hyvält niis täl hetkel ku on vähän tätä "ylimäärästä" painoo ja ylimääräsellä siis tarkotan sellasta, mikä on tullu mässäilyllä takasin, ku yleensä mun paino pysyy siin n. 52-53 kilossa iha luonnostaan, jos syön semi hyvin ja herkuttelen vaa kerran tai pari viikossa.

http://data3.whicdn.com/images/91179264/large.jpg

Vitsi oon niin ilone tästä päiväst! Tää on ollu iha täydelline. :) Ja huomisest alkaen aattelin kans et esim. iltapalalla en syö kokonaist ruisleipää vaa tyylii puolikkaan (juustoo ja voita tietty päälle) ja sit raejuustoo ja jotain hedelmii tai vihanneksii. Mussutan aina vaa samoi ruokii ni nyt pitää tsemppaa. :D Mun ongelma vaa aina on se et en haluis maksaa ruuast ihan hirveesti mut onneks yleensä tuore ruoka on itseasias paljo halvempaa ku joku sipsipussi ja suklaalevy! Toi kuva on must ihan sika hyvä: ei terveit ruokii melkee ikin mainosteta, aina vaa jotain pizzaa ja hampurilaisii. Sen takii oonki vältelly telkan kattomist ja nytki mietin et onks tää hyvä idea ku koko ajan vaa tulee rasvasist ruuist mainoksii. :o

Mutta joo, näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa! :D Saa nähä miten yö menee, et saanko unta. Ja huomenna sit aamupalaks puolikas Alku-leipä ja päärynä ja viilis ettei mee vatsa iha sekasin heti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti